Reinigen en regenereren van roetfilters en katalysatoren

Trucks & bus

U kunt zich er allicht iets bij voorstellen als we zeggen dat de roetfilters van vrachtwagens en bussen het een pak zwaarder te verduren krijgen dan die van een personenwagen of voertuig voor lichte vracht. Het zijn werkinstrumenten die dagelijks constant hun uren kloppen en schier onafgebroken rondrijden. 

Een reinigingsprocedure afgestemd op snelle terugbezorging

Gelukkig weten de constructeurs dat ook, en de roetfilters zijn er dan ook op voorzien dat ze geschikt zijn voor mechanische reinigingsperiodes. Bij Difitec is onze mechanische reinigingsprocedure danig geoptimaliseerd dat we snel en uiterst grondig te werk kunnen gaan, en u binnen de kortste keren een roetfilter terugbezorgen die er meteen weer tegenaan kan.

Neem geen risico’s: voorkomen is beter dan genezen

De economische factor speelt hier uiteraard een enorm belangrijke rol: bussen of vrachtwagens zijn werkmateriaal, en als vlootbeheerder kunt u het zich niet veroorloven dat de rijtuigen stilstaan wegens een defect dat te wijten is aan de gevolgen van een niet goed functionerende filter.

Ideaal is om de reinigingsbeurten keurig in te plannen en u daar strikt aan te houden. Want voorkomen is beter dan genezen. 

De roetfilter voor en na: 
  • dscn0470.JPG
  • dscn0494.JPG